Matija Mikac - za jednostavan grad!

Tekst/transkript objave kandidature

Mikac 2021 Varaždin fotografija za životopis

Najava kandidature za gradonačelnika Varaždina 10.03.2021.

Dragi ljudi, evo i do toga je došlo...

Nakon dana i dana promišljanja i premišljanja, dobrim dijelom zato jer među dosad poznatim kandidatima ne nalazim nikog kome bih bez pogovora povjerovao, donio sam odluku i odlučio ovim novonormalnim online putem najaviti svoju kandidaturu za gradonačelnika grada Varaždina. Sve Vas pozivam da do izbora u svibnju 2021. dobro promislite i u konačnici poklonite svoj glas osobi za koju smatrate da Vam je i uvjerenjima i ponašanjem i svime što smatrate bitnim najbliža.

Obzirom da je ovo samo kratka najava, neću Vam ovdje iznositi nikakve detalje, niti ću kritizirati one na vlasti niti spominjati one koji to žele postati, o svemu tome ćete na vrijeme saznati moje mišljenje. Dotad Vas pozivam da posjetite službene stranice vezane uz kandidaturu na adresi https://izbori2021.varazdin.org na kojoj ćete naći sve potrebne informacije, i sadržaje koji će se s vremenom dopunjavati.

Svoju viziju našeg grada - kao otvorenog, pozitivnog, modernog, pristojnijeg - sveo sam, riječima, na nešto što će se nekima činiti preobično - na jednostavan grad.

Glas za mene, glas je za taj jednostavan grad, a o tome kakav je to grad i o koracima kojima ću vas, kad me izaberete za gradonačelnika, odvesti prema takvom gradu ispričat ću Vam u razdoblju koje je pred nama. Pozivam Vas da me podržite, kao osobu i kandidata bez političke i stranačke prošlosti, bez ikakvih poslovnih i drugih interesnih odnosa s gradom. To smatram vrlo važnim u ovom trenutku i zato i posebno naglašavam... Moj jedini interes je bolji Varaždin, jednostavan grad!

Neću duljit', eto, nudim se, napisao sam negdje - podmećem leđa... Meni samom djeluje kao da idem gubiti i vrijeme i zdravlje, ali tako sam odlučio, spreman i na sve pozitivno i na sve negativno što ova najava može donijeti. Zahvaljujem na pažnji i lijepo Vas pozdravljam.

Za jednostavan grad, nudim Vam se kao budući gradonačelnik grada Varaždin!

· Tekst objave u PDF formatu · Životopis u PDF formatu ·

Mikac - za jednostavan grad logo
Za jednostavan grad logotip