Matija Mikac - za jednostavan grad!

Zahvala na podršci

Mikac 2021 Varaždin fotografija za životopis

Zahvala na dosadašnjoj podršci 17.03.2021.

Ovim putem želim zahvaliti svima koji su mi u proteklih nekoliko dana izrazili podršku oko moje najave kandidature za gradonačelnika Varaždina. Očekivao sam, doduše, nešto malo veći medijski odjek, ali očito je da postoji ta često spominjana „neovisnost“ medija pa određeni lokalni portali i mediji neke vijesti ignoriraju. Nebitno.

Oni koji me bolje znaju, otprilike naslućuju kako će moja (anti)kampanja izgledati. Neću se naslikavati po terenu, neću obećavati i malim prstom, u letu, rješavati aktualizirane ili stare nagomilane probleme. Neću podilaziti nikome, neću se dodvoravati nijednoj skupini naših sugrađana, neću pratiti Vaše objave i komentare i zivkati Vas i pritiskati ili uvjeravati u neke nove istine, kako to neki rade.

Samo ću, u nekoliko koraka, iznijeti svoje viđenje i plan promjena za koje smatram da u vrlo kratkom roku mogu naš grad učiniti boljim. Duboko uvjeren, iako me naivnost često puta koštala, da iskrene namjere nemaju alternativu.

Za jednostavan grad, predložit ću temelje i put prema promjeni trenda, put prema izvrsnosti i čistim računima! Sve ostalo, pozitivno, uz lagano usmjeravanje, moglo bi doći samo od sebe.

· Tekst zahvale u PDF formatu · Životopis u PDF formatu ·

Mikac - za jednostavan grad logo
Za jednostavan grad logotip